Disseny de l'app

Ha arribat el moment de començar a crear la vostra app. Per fer-ho utilitzarem l'App Inventor amb el qual vàreu treballar en el primer i segon trimestre i que ens ha de permetre la seva programació.

Al llarg de tots els temes del curs heu anat definint el problema que voleu resoldre amb la vostra app, recercant sobre la solució més adient, definint el perfil dels usuaris i dissenyant quin seria l'aspecte que voleu que tingui. Ara que hem de crear-la definitivament, tots aquests aspectes prenen la seva rellevància.

Els dos documents fonamentals sobre els quals haureu de treballar són el mapa de funcionalitats de la vostra app i el disseny de Balsamiq. A partir d'ells anireu programant les diferents parts de l'aplicació.

Recordeu que existeix una pàgina principal o inicial a partir de la qual es pot accedir a les diferents funcionalitats que heu pensat. Heu de començar per aquesta i progressivament desenvolupar les altres.

L'objectiu és que genereu un prototip el més complet possible, però no se us demana que tota l'app estigui acabada. El vostre professor o professora establirà quins són els mínims per al vostre grup en funció de la complexitat del vostre disseny i del temps disponible.

Teniu un total de 10 hores per dedicar a la programació, aprofiteu-les bé i recordeu que sou un grup i, per tant, podeu repartir la feina de forma que sigueu molt més eficients.

Ànims!

Darrera modificació: Monday, 8 June 2015, 14:45