Mapa de funcionalitats de la vostra app (Grupal)

Abans de fer aquesta activitat, consulteu el document “Exemple de mapa de funcionalitat d'una app” adjunt al tema. En aquest document podreu fer-vos una idea de com ha de ser el mapa de funcions de la vostra App.

En grup i fent servir el programa mind42, creeu el mapa complert de funcionalitats de la vostra App.

És molt important que l’arbre resultant d’aquesta activitat sigui el més complert possible. Han de quedar perfectament reflectides totes i cadascuna de les pantalles de la vostra App, amb les funcions que permetran i els diferents camins que es podran prendre en funció dels diferents menús o funcions que decidiu que tingui. Si cal, afegiu els comentaris que creieu convenients en els diferents nusos del vostre arbre.

Un cop finalitzat l’arbre, deseu el document amb el nom arbre_funcionalitatsApp_nomdelgrup i pengeu-lo al Drive del grup.

(recordeu els passos a seguir per desar els documents creats al mind42. Si necessiteu refrescar la vostra memòria, torneu a consultar el document “Consells útils sobre el programa mind42” que es troba al tema del projecte: “ Què volem solucionar? Les nostres propostes”)

Finalment, envieu l'enllaç del document al vostre professor/a .