Creació de la vostra web (Grupal)

Se us demana que dissenyeu i genereu la pàgina web de la vostra empresa mitjançant l'aplicació Sites de Google. En aquests moments ja heu decidit quin és el vostre nom de grup i les persones que el formen.

Hem fet un repàs al llarg del tema sobre com crear webs, gestionar-les, els aspectes estètics i d'usabilitat que cal tenir en compte, com insertar elements,... Ara toca que vosaltres feu la vostra.

Heu de tenir en compte que no és la web definitiva. Al llarg del curs és possible que feu canvis perquè trobareu necessitats noves. Per tant, la podeu anar modificant quan calgui. Plantegeu-vos ara la web com el primer esboç per tal que el vostre professor o professora pugui indicar-vos si tot és correcte o heu de fer algunes millores.

Cal tenir en compte:

1. Feu visible la web de "Forma privada"

2. La web ha d'estar compartida amb tots els components del grup en forma de "Poden editar" i compartida amb el professor o professora en forma de "Pot visualitzar"

3. El nom de la web ha de fer referència al nom del vostre grup. Si aquest nom no està lliure, modifiqueu-lo d'alguna forma.

4. La pàgina principal ha de ser la de presentació de la vostra empresa i allà hi posarem el logo quan estigui creat. Han de quedar de forma clara els noms dels components del grup.

5. Feu l'estructura de subpàgines que creieu necessària, posteriorment la podreu modificar.

6. Envieu l'adreça de la vostra web al professor o professora com a tasca.